Seminar om alternative care

Salen, Rysensteensgade 3, 1564 København V
09-12-19 - 09-12-19
11-18.30

Alternative care er et fagområde, der indeholder utallige udfordringer, dilemmaer, problematikker – og ikke mindst muligheder for at gøre en enorm forskel for forældreløse og udsatte børn ude i verden. Kom og bliv inspireret af spændende oplægsholdere, der har noget på hjerte ift. anbringelse af børn, de-institutionalisering og family-based care – alle med et internationalt perspektiv. Dagen vil veksle mellem kortere oplæg, gruppediskussioner og diskussioner i plenum. Seminaret er samtidig lanceringen af et læringsnetværk om alternative care.

Seminaret er åbent for alle hele dagen, men der er en pause midt på eftermiddagen, så man kan også vælge kun at deltage i den første del fra 11-15.15 eller at støde til kl. 16. Vi vil blive ledt sikkert gennem dagen af børne- og ungespecialist Annemette Danielsen.

Seminaret vil foregå på engelsk.

Tilmelding senest den 5. december til SOS Børnebyernes internationale afdeling (cja@sosbornebyerne.dk). Noter venligst, om du deltager a) hele dagen, b) frem til kl. 15.15, eller c) fra kl. 16. Noter også gerne, om du regner med at blive til en bid mad og et glas vin efter kl. 18.30.

Se det fulde program for dagen her.

jazzandclassical.com