Brødremenighedens Danske Mission

Brødremenighedens Danske Mission (BDM) er et folkekirkeligt missionsselskab, der sender missionærer og volontører og støtter udviklingsprojekter i Tanzania, DR Congo og Albanien.

Brødrekirken som bevægelse begyndte helt tilbage i 1415. I 1730 kom tyske brødre til Danmark og gundlagde byen Christiansfeld og en brødrekirke her. Menigheden dannede Brødremenighedens Danske Mission som dansk missionsselskab i 1843. Lige siden har brødremenigheden støttet den lokale Brødrekirke, Moravian Church, i en række lande.

BDM har gennem mange år samarbejdet med Moravian Church i provinsen Rukwa og i Vesttanzania særligt inden for sundheds- og uddannelsesprojekter. BDM driver også en missionsstation i Kipili ved Tanganyikasøen, som er base for et omfattende opsøgende missions- og sundhedsarbejde. Herfra sejles med både til DR Congo, som på grund af en ødelæggende borgerkrig og deraf dårlig infrastruktur kun er tilgængelig via søvejen. Desuden arbejder BDM med kirkeopbygning i Albanien og støtte til et hjem for handicappede i Ramallah på Vestbredden i de palæstinensiske selvstyreområder. 

Læs mere på:
www.bdm-dk.dk

Kontakt:
BDM
Nørregade 14
6070 Christiansfeld
Telefon: 3529 4820