Children's Mission

Children's Mission er en hjælpeorganisation, der på et kristent grundlag hjælper nødstedte børn og børnefamilier i en række udviklingslande, så de kan blive i stand til at skabe sig et menneskeværdigt liv.

Organisationen blev oprettet i 1983 som Skandinaviska Barnmissionen med internationalt hovedkontor i Malmø. Den danske selvejende fond Skandinavisk Børnemission blev stiftet i 1994. Fra 2011 blev navnet ændret til Children's Mission, da det forstås overalt i verden.

Arbejdet består i at dække de desperate behov for hjælp særligt blandt forældreløse børn, gadebørn, børn i slumkvarterer, seksuelt misbrugte børn og syge og sultne børn, samt at yde hjælp til selvhjælp til de værst udsatte børnefamilier. Det sker bl.a. ved at hjælpe nødstedte børnefamilier til et ordentligt sted at bo, og at støtte dem i en uddannelse, så de kan få et arbejde og blive i stand til at forsørge sig selv. Children's Mission var også fremme som en af de første NGO'er med et læge- og medicinteam til byen Tacloban på Filippinerne, der blev ramt af orkanen i november 2013.

Children's Mission samarbejder med Agape Social Concern, en del af Free Christian Churches of Bangladesh om et udviklingsprojekt med fokus på udsatte børn og familier i landdistrikterne i den nordlige del af landet.

Læs mere på:
www.childrensmission.dk

Kontakt:
Children?s Mission Danmark
Søvangsvej 53
2650 Hvidovre
Telefon: 7210 0167