Danmission

Danmission er en kristen organisation med tilknytning til Folkekirken, der arbejder inden for tre hovedområder: dialog, kirke- og menighedsopbyggende arbejde og fattigdomsbekæmpelse.

Danmission blev etableret i 2000 som et resultat af sammenlægningen mellem Dansk Missionsselskab DMS (grundlagt i 1821) og Dansk Santalmission (grundlagt i 1867). Organisationen har et netværk i Danmark på over 8.000, der støtter organisationen økonomisk, og et stort antal, der bidrager med frivillig arbejdskraft bl.a. i nogle af de godt 90 genbrugsbutikker, som findes rundt omkring i landet.

Danmission arbejder med lokale trosbaserede- og strategiske udviklingspartnere i ti forskellige lande i Asien, Afrika og Mellemøsten. Arbejdet går blandt andet ud på at opbygge og udruste kirker og organisationer og fokusere på fred, konfliktløsning og gensidig forståelse gennem den interreligiøse dialog. Bl.a. driver Danmission et dialogarbejde, der skal være med til at løse spændinger mellem kristne og muslimer på Zanzibar. Desuden driver Danmission udviklingsprojekter med fokus på fattigdomsbekæmpelse med udgangspunkt i den rettighedsbaserede tilgang for at opbygge stærke og engagerede civilsamfund og inddrage de allerfattigste i at sikre deres levevilkår.

Læs mere på:
www.danmission.dk

Kontakt:
Danmission
Strandagervej 24
2900 Hellerup
Telefon: 3962 9911