Dansk Balkan Mission

Dansk Balkan Mission er en kristen hjælpeorganisation, der leverer hospitalsudstyr, medicin, tøj og skoleudstyr særligt til Rumænien.

Organisationen blev oprettet i 1992 med kontor og lagerlokaler i Sønderjylland og et landsdækkende kontaktnet. Sammenlagt sender Dansk Balkan Mission omkring 1000 tons nødhjælp ud af landet årligt i samarbejde med sin søsterorganisation i Rumænien, som står for den praktiske udførelse af projekter samt fordeling af nødhjælpen.

Dansk Balkan Mission støtter også opbygning af vandforsyning i fattige sigøjnerlandsbyer i Rumænien og har blandt andet stået for bygning af et multihus med lægeklinik, skolestue og mødesal. Desuden samarbejder organisationen med den rumænske fængselsmission ? Prison Fellowship Romania ? og støtter dem i flere forskellige udviklingsprojekter, blandt andet et center for tidligere gadebørn, et dagcenter for unge lovovertrædere og et herberg for 60-80 hjemløse. Dansk Balkan Mission har sendt containere med nødhjælp til et hospital i Peru efter jordskælvet i 2009 og tøj til fattige landsbyer i Andesbjergene og støtter også fængselsmissionen i Zimbabwe.

Læs mere på:
www.balkanmission.dk

Kontakt:
Dansk Balkan Mission
Brændstrup Røddingvej 5A
6630 Rødding
Telefon: 7482 1757