Det Danske Missionsforbund

Det Danske Missionsforbund er en samling af frikirker, der i 50 år har haft missionærer udsendt til evangelisation og diakonale opgaver i Thailand. De senere år har forbundet også haft kontakt til missionsarbejde i Burma, Rumænien, Ghana og på Grønland.

Missionsforbundet har en samling søsterkirker verden over og er tilsluttet organisationen International Federation of Free Evangelical Churches. Arbejdet i Danmark blev stiftet i 1888.

De sidste 47 år har Det Danske Missionsforbunds Internationale Mission været engageret i Fredens Stemme, et center i Chiang Mai i Thailand som producerer radio, TV, kassetter, Cd?er m.m. Desuden støtter Missionsforbundet unge i Bangkoks slumområder, og hjælper dem til at få en uddannelse. Missionsforbundet hjælper burmesiske flygtninge og yder desuden støtte til etablering af spare-/lånegrupper og samarbejder med en lokal NGO omkring uddannelse af lokalbefolkningen i kurser om sundhed og fredsskabelse. I Ghana samarbejder Missionsforbundet med organisationen Father?s Home Care Ministries om driften af et børnehjem. I Rumænien støtter forbundet et skolebørnsprojekt og kirkens sociale arbejde med uddeling af mad og tøj til fattige.

Desuden støtter Missionsforbundet en lokal kirke på Grønland med evangelisation, ledertræning og menighedsplantning.

Læs mere på:
www.missionsforbundet.dk 

Kontakt:
Det Danske Missionsforbunds Internationale Mission
Rosenlunden 17
5000 Odense
Telefon: 4156 0795