Frelsens Hær

Frelsens Hær er en international, kristen kirke, der arbejder i Danmark og i en række udviklingslande med konkret, social hjælp til mennesker i nød.

Det, som blev til Frelsens Hær, begyndte som en teltmission i Østlondons slumkvarterer i 1865. I Danmark har Frelsens Hær været siden 1887. I dag har Frelsens Hær i Danmark over 30 korpsafdelinger landet over. Korpsafdelingerne fungerer som menigheder og er hjertet i hele organisationen.

Frelsens Hær samarbejder med lokale The Salvation Army i en lang række lande omkring forskellige udviklingsprojekter blandt de fattigste og svageste i samfundet, deriblandt hjælp til selvhjælpskurser, hvor den enkelte lærer et håndværk og låner penge til at starte sin egen virksomhed, så han eller hun kan forsørge sin familie. Frelsens Hær i Danmark deltager blandt andet i et samarbejdsprojekt med Frelsens Hær i Bangladesh omkring rehabilitering af tidligere prostituerede og handlede kvinder, og forebyggelse af human trafficking.

Inden for de seneste år har internationale nødhjælpsteams hjulpet lokalbefolkningen med humanitær støtte blandt andet ved jordskælvene i Haiti og Tokyo, oversvømmelserne i Pakistan og USA samt ved sultkatastrofen i Afrika.

Frelsens Hær driver fair-trade butikken Others med varer fremstillet af fattige i blandt andet Bangladesh, Kenya og Moldavien.

Læs mere på:
www.frelsenshaer.dk 

Kontakt:
Frelsens Hær
Frederiksberg Allé 9
1621 København V
Telefon: 3331 4192