Fremtid og Håb

Fremtid og Håb er en dansk støtteforening på omkring 500 medlemmer, der støtter driften af to børnehjem og et drop-in center for gadebørn i byen Sumbawanga i det sydvestlige Tanzania.

Foreningen blev oprettet i 2002 af ægteparret Karen og Ole Weber, der på det tidspunkt arbejdede i Sumbawanga. Her mødte de en lokal ildsjæl, Joseph Kassalia, der for egne midler brugte al sin tid på at hjælpe gadebørn. Parret blev imponeret af hans store omsorg for børnene og det blev starten på samarbejdet.

Gadebørnsarbejdet hjælper omkring 90 børn, hvoraf mange har mistet en eller begge forældre på grund af hiv/aids, og derfor er tvunget til at leve på gaden. Drop-in centeret fungerer som et dagtilbud til de mange gadebørn, hvor de kan få kærlighed og omsorg. Desuden er der et drengehjem og et pigehjem. Her får børnene skolegang og støtte til personlig udvikling. Når børnene flytter fra børnehjemmene for at fortsætte deres skolegang eller få en uddannelse, står børnehjemmets ledere stadig som børnenes forældre og udgør deres hjem.

Læs mere på:
www.fremtidoghaab.dk 

Kontakt:
Fremtid og Håb
Weysesvej 3
7400 Herning
Telefon: 4593 9133