International Aid Services

International Aid Services (IAS) er en international humanitær hjælpeorganisation, der støtter nødhjælps- og udviklingsarbejde i en række lande i Afrika, Asien og Sydamerika.

IAS Danmark blev etableret i år 2000 som en paraply-organisation for Pinsekirkernes eksisterende missionsarbejde, der har været aktivt siden 1912. Siden er arbejdet vokset betydeligt, og IAS Danmark er blevet udvidet til at inkludere andre frikirkers arbejde ud over pinsekirkernes arbejde.

Organisationen samarbejder med IAS internationalt og er derfor i stand til at implementere større nødhjælpsindsatser, f.eks. med opbygning af vand og sanitet og uddannelse for særligt udsatte. IAS Danmark har to "afdelinger?: en programafdeling, der fokuserer på større udviklings- og humanitære projekter, og en kirkeafdeling, der fokuserer på at udvikle partnerskaber mellem danske kirker og kirker og lokale organisationer i syd, særligt med fokus på udvikling af civilsamfund og uddannelse. IAS støtter blandt andet arbejde med udsatte børn og fortalervirksomhed for handicappede børns rettigheder i en række lande, samt udvikling og organisering af marginaliserede civilsamfund i Uganda, Tanzania, Kenya, Sydsudan, Sudan. 

Læs mere på:
www.ias.nu 

Kontakt:
International Aid Services
Blåhøj Stationsvej 27
7330 Brande
Telefon: 7534 5855