Israelsmissionen

Israelsmissionen er et dansk missionsselskab, der arbejder for dialog mellem jøder og kristne/muslimer og samarbejder med andre internationale organisationer og den kristne, jødiske organisation Musalaha omkring udviklingsarbejde i Israel og Palæstina.

Den Danske Israelsmission blev stiftet i 1885 på baggrund af to unge kvinders sykreds i København, der fremstillede håndarbejde, som blev solgt til fordel for missionsarbejdet. I starten var organisationens fokus på jøder i Østeuropa. I 1953 blev de første missionærer sendt til Israel. I dag er Israelsmissionen engageret i mission blandt jøder over store dele af verden, og har gennem LCJE (Lousanne Consultation on Jewish Evangelism) været med til at sætte fokus på mission blandt jøder på et globalt plan.

Israelsmissionen har i mange år sendt medarbejdere og volontører til Ebenezer-plejehjemmet i Haifa, et arbejde for messianske jøder og kristne arabere, som føler sig isoleret i det israelske samfund. Missionsselskabet støtter messianske menigheder og arabiske kristne i Israel. Desuden indgår Israelsmissionen i partnerskabsprojekter med forsoningsorganisation Musalaha, der blandt andet arbejder  med brobygning og ledertræning af kristne israelske og palæstinensiske kvinder.

Læs mere på:
www.israel.dk 

Kontakt:
Israelsmissionen
Katrinebjergvej 75
8200 Aarhus N
Telefon: 7356 1270