Mercy Outreach - Denmark

Mercy Outreach  –  Denmark er en kirkelig organisation med drømme om give håb og fremtid til fattige, udsatte og udnyttede mennesker i Asien.

Baggrunden for Mercy Outreach – Denmark er et partnerskab mellem Nexø Frikirke og København Vineyard, som har en lang fælles historie med projektlederne Lisa og Søren. Nexø Frikirke udsendte Lisa og Søren i 2001, København Vineyard har været med siden 2006 og i 2010 stiftede de sammen Mercy Outreach – Denmark, for at kunne stå stærkere.

I dag har Mercy Outreach – Denmark projekter i Nepal, Kina og Myanmar. I Kina har Søren og Lisas arbejde navnligt centreret omkring at hjælpe kvinder ud af menneskehandel, og øge deres kapacitet ved blandt andet at give dem værktøjerne til at kunne producere og sælge smykker.

Myanmar er Mercy Outreach – Denmarks nyeste indsatsområde, hvor der er opstartet børne- og handicapklubber. Desuden bliver der investeret meget i at forbedre forholdene for unge drenge i et lokalt fængsel, og der er åbnet endnu et smykkeprojekt lig det der startede i Kina.

I Nepal har Mercy Outreach – Denmark en række forskellige projekter i samarbejde med deres lokale partner. Blandt andet støtter de et drengehjem for tidligere gadedrenge, en skole, medarbejderboliger, en kirke og andre faciliteter.

Læs mere på:
www.mercyoutreach.dk

Kontakt:
Mercy Outreach Denmark
Nyvej 7
1851 Frederiksberg
Telefon: 2621 5226