Mission Aviation Fellowship

Mission Aviation Fellowship (MAF) er en international, evangelisk og fælleskirkelig missionsorganisation, der flyver medicin, nødhjælp, hjælpearbejdere ud, hvor transport på landjorden er umulig eller tidskrævende.

MAF blev startet i England lige efter slutningen af 2.verdenskrig af kristne piloter i Royal Air Force, som så muligheden for at anvende krigsflyene til humanitære formål. Det har udviklet sig til en international organisation MAF international med afdelinger i hele verden. MAF-Danmark blev stiftet i 1989. I dag har MAF international ca. 200 piloter og 125 fly i aktiv tjeneste, der opererer fra flybaser i 35 lande.

MAF betjener ca. 1000 hjælpeorganisationer, lokale kirker, hospitaler og missionsselskaber med billig flytransport. MAF har blandt andet fløjet nødhjælp til Haiti og Sydsudan og en række andre katastroferamte lande. Desuden samarbejder MAF med lokale kirker, blandt andet ved at transportere medicin og hospitalsudstyr og støtte op om børn og unges uddannelse i isolerede og svært fremkommelige områder. MAF-Danmark støtter dette arbejde både økonomisk og gennem uddannelse og udsendelse af medarbejdere til arbejdet.

Læs mere på:
www.maf.dk 

Kontakt:
MAF Danmark
Søparken 2
9449 Aabybro
Telefon: 6251 5877