Operation Mission

Operation Mission er den danske del af Operation Mobilisation - en tværkirkelig international missionsorganisation, som arbejder med nødhjælp, udviklingsarbejde og menighedsplantning i over 100 forskellige lande.

Arbejdet startede som en bevægelse i USA i 1950?erne med møder og kom til Vesteuropa i 1960, hvor Operation Mobilisation blev grundlagt. Organisationen begyndte at arbejde i Indien i 1963, og begyndte fra 1970'erne at bruge skibe til at transportere kristen litteratur til lande i Østblokken. Siden er der kommet øget fokus på befolkningens fysiske behov gennem nødhjælps-, sundheds- og uddannelsesprojekter. I Bangladesh arbejder Operation Mission blandt andet med uddannelse af børn og alfabetisering af voksne.

Operation Mission samarbejder med lokale afdelinger af den internationale Operation Mobilisation rundt i verden, samt ud fra skibene Doulos, Logos II og Logos Hope det sidstnævnte fungerer som et stort ledertræningscenter med et konferencerum til 400 mennesker, verdens største flydende boghandel, kahytter til 350 besætningsmedlemmer og 100 gæster, en café og et stort interaktivt besøgscenter. I hver havn sender skibet teams ud til de lokale kirker og menigheder, hvor de støtter allerede eksisterende socialt arbejde i byen, f.eks besøg i fængsler, på skoler, og børnehjem og hjælp til byggeprojekter.

Læs mere på:
www.omdanmark.org 

Kontakt:
Operation Mission
A.F. Beyersvej 1
2720 Vanløse
Telefon: 2536 1323