Promissio

Promissio er et missionsselskab, der gennem partnerskaber støtter kirker til at drive mission og udføre hjælpe- og udviklingsprojekter blandt lokalbefolkningen i en række afrikanske lande.

Missionsselskabet blev stiftet i 1948 under navnet Den Danske Abessinier-Mission, fordi Etiopien dengang hed Abessinien. Selskabets navn er siden blevet ændret flere gange. I 1950 til Den Danske Ethiopier Mission, i 1969 til Dansk Ethioper Mission, og endelig den 15. maj 2014 til Promissio med undertitlen Guds løfte - vores sendelse.

De udsendte missionærer og volontører er med til at styrke de lokale samarbejdskirker i udviklingsarbejdet. Promissio samarbejder med Den Evangelisk Lutherske Kirke i Botswana, Mekane Yesus kirken i Etiopien og Den Lutherske Kirke i Guinea og Liberia. Herfra drives en lang række sundhedsprojekter omkring forebyggelse af HIV/AIDS, mor-barn arbejde og forbedring af kvinders forhold. Arbejdet har også omfattet kapacitetsopbygning af Den Lutherske Kirkes skolesystem i Liberia og kapacitetsopbygning af en kristen studenterorganisation i Etiopien.

Læs mere på:
www.promissio.dk

Kontakt:
Promissio
Katrinebjergvej 75
8200 Aarhus N
Telefon: 7356 1260