Projekt U-landshjælp til Selvhjælp

Projekt U-landshjælp til Selvhjælp (PULS) er en kristen NGO, der formidler sponsorhjælp til fattige og dårligt stillede i Tanzania og støtter dem i deres egne bestræbelser på at forbedre deres tilværelse og blive selvhjulpne. 

Foreningen blev oprettet i 1992 og begyndte sit arbejde med at indsamle brugte symaskiner, som blev sendt til Kenya for at forsørge fattige familier. Senere blev forsendelserne udvidet til at omfatte brugt udstyr af forskellig art. Indsatsen koncentrerer sig nu udelukkende om Tanzania og yder især støtte til gadebørn og fattige unge piger.

Via sponsorhjælp fra over 700 registrerede bidragydere - medlemmer, firmaer og fonde, financierer PULS en teknisk skole i Arusha i det nordlige Tanzania, hvor ca. 150 elever fra ikke-velhavende familier får en uddannelse og en fremtid. Gennem en mobil lægeklinik er der skabt kontakt til mange små landsbyer i egnen omkring Arusha, og det har gjort, at PULS har kunnet oprette 11 småbørnsskoler, hvor der på hver går mellem 40-100 børn. Endelig har PULS via Rockwool Fonden startet en række projekter i landsbyer, hvor bønder lærer at benytte bedre dyrkningsmetoder og bedre plantesorter.

Læs mere på:
www.ulandshjaelp.dk 

Kontakt:
Projekt U-landshjælp til Selvhjælp
Kabbelvej 41
7620 Lemvig
Telefon: 9717 1742