DMRU's forholdsregler i forbindelse med corona-virus

12-03-20

DMRU har med øjeblikkelig virkning valgt at følge regeringen og myndigheders anbefalinger om det danske samfunds respons på corona-virus. Derfor vil sekretariatet i en periode på ca. to uger fra torsdag den 12. marts være lukket ned fysisk og i stedet åbne op for digital tilstedeværelse. DMRU vil i videst muligt omfang undgå, at det får konsekvenser for medlemsorganisationer inkl. projektopfølgning og rådgivning ang. ansøgninger. 

Sekretariatet vil udføre sine sædvanlige opgaver, men på reduceret kraft, og medlemsorganisationer skal forvente forsinkelser i vores svar. Henvendelser skal som udgangspunkt foregå per mail til den sædvanlige projektkonsulent.  DMRU’s telefon er stadig åben for henvendelser, men i et begrænset omfang. Medlemmer må derfor forvente længere svartid.  

DMRU’s råd i forbindelse med rejser er som altid at følge de lokale myndigheders anvisninger og tage de relevante forholdsregler i samråd med lokale partnere. Desuden bør man følge de lokale myndigheders anvisninger og evt. tage yderligere forholdsregler sammen med partnerne. Gavnlige oplysninger findes på www.coronasmitte.dk. Desuden er det altid vigtigt at følge Udenrigsministeriets rejsevejledning og særligt angående corona-virus

jazzandclassical.com